Det kanske kommer en förändring

Idag har varit en mycket trevlig dag!
Det började med att Emma kom hem till mej med en jättetårta på morgonen, "om jag ville äta tårta till frukost". Haha hon e ju bara för söt. (okej Sanna åxå på en hörna för hon var delaktig i bakningsprocessen)
När jag kom till skolan (några min försent pga pendeltåget) så blev jag överröst med GRATTIS. Jag gömde mej bakom min C15-pärm. Efter att vi käkat lunch fick jag ögonbindel på mej och så traskade fickorna iväg med mej. En massa varv i trapporna och jag är inte hundra på hur vi gick, hyfsat koll på vart men äsch. Det ledde iaf in till handikappstoaletten utanför matsalen där dom äntligen tog av mej ögonbindeln. Framför mej hade jag då en liten shot Kosken. Flickorna sjöng så vackert och sedan började snapsvisorna för att få mej att dricka upp yttligare en shot. Tack för den lixom! Folk måste trott att vi va helt galna när det först hörs sång inifrån toan och sedan trillar det ut 6 fnittriga flickor... :P
Vi drog oss ner mot Konsum där jag köpte cider och 3.5or till alla. Fjortisvarning på oss där! Jag drack närmare en liter cider för att Krisse o Jennie inte ville dricka upp sina.
Sen hade vi hopprep på gympan. Say no more.
Under arbetsmiljö och säkerthetslektionen fick vi höra ALLA verser i "ja må han/hon leva" och även den på engelska, polska, finska och spanska. Lovely, jag älskar min fina klass! <3 (Att det mest var för att fördriva lektionstid ignorerar vi, den tanken är åxå god, även om jag sov mej igenom en lagom del av lektionen)

Jag kom hem, kastade fram tårtan och skrek till alla i huset: "Kom hit, nu ska vi äta tårta!" Sen knäckte jag en öl. Som jag inte pallade dricka upp, för vid det laget hade jag ätit så mycket god tårta att jag var tvungen att spara lite plats till maten, som åxå var god. Dock ingen speciel restaurang vilket var en liten besvikelse plus att vinet var äckligt, men det är väl en sån sak jag får lära mej att tycka om. Det kommer ta tid. När vi gick därifrån var jag tvungen att knäppa upp kjolen, så mycket hade jag tryckt i mej och när jag 3 timmar senare tänkte försöka mej på att stänga den igen så gick det inte då heller. Fail, men jag va snygg så länge kjolen var knäppt.
Jag däckade i soffan kvart över 9. Nu ska jag lägga mej i sängen. God natt!
(Bilder kommer typ imorron, håll ett öga på min bdb)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0